dark moonlight moon
Геймінг

Максим Литвиненко

2 місяці тому

copy link icon

Гравці Helldivers 2 незадоволені останнім оновленням

Гравці Helldivers 2 незадоволені останнім оновленням

6 серпня 2024 року Arrowhead Game Studios випустила масштабне оновлення Escalation of Freedom для кооперативного шутера Helldivers 2, проте не всі зміни виявилися вдалими. Геймери висловлюють своє невдоволення через зміни в балансі зброї та технічні проблеми, які виникли після оновлення.

Однією з найбільших скарг гравців стало зменшення ефективності вогнемета. Розробники намагалися зробити вогонь більш реалістичним, проте зміни призвели до того, що вогнемет став значно менш ефективним проти броньованих ворогів. Це викликає особливе невдоволення серед гравців, оскільки оновлення додало в гру 10-й рівень складності, на якому броньовані супротивники становлять найбільшу загрозу.

Водночас в грі з'явилися нові баги та технічні помилки. Розробники вже заявили, що знають про ці проблеми та працюють над випуском «хотфіксу», який має виправити ситуацію.

Деякі гравці вважають, що розробники не врахували всі аспекти ігрового процесу, і сподіваються на швидкі виправлення.

Розробники з Arrowhead Game Studios запевняють, що вони уважно стежать за зворотним зв’язком від спільноти і будуть продовжувати вдосконалювати гру на основі відгуків гравців.

☝️ Читайте klap у Instagram і Telegram, а також підписуйтесь на канал у TikTok.

Джерело: GamesRadar

Подiлитись

copy link icon
Підпишись на Youtube klap_ua

Посилання на першоджерело при використанні матеріалів klap є обов’язковим.

Співпраця – info@klap.com.ua

Instagram icontelegram icontelegram icon

© 2023 - 2024 klap. Всіх прав дотримано.