dark moonlight moon
Геймінг

Slavik Maksymenko

рік тому

copy link icon

Кооперативний горор Lethal Company отримає VR-версію

Кооперативний горорLethal Company

Схоже, геймерам стандартна версія горору Lethal Company від студії Zeekerss не достатньо страшна тож, ентузіасти вирішили створити VR модифікацію гри.

Мод все ще знаходиться на стадії розробки, але вже доступні перші кадри геймплею. Користувач з ніком X Flat2VR продемонстрував уривки з поточної версії моду, який розробляється DaXcess/rodabafilms.

На перший погляд, мод виглядає звично для VR: обертання та підйом сходами також природні, як рух власною головою. Це свобода, яку оцінили б багато хто в грі, де гігантські павуки можуть ховатися у безлічі темних куточків карти.

Оскільки Lethal Company була випущена лише близько місяця тому, на завершення VR-мода ще потрібен час. Наразі, неясно, як будуть реалізовані різні аспекти взаємодії у VR, такі як боротьба з ворогами чи стрибки через прірви.

Lethal Company — це кооперативний інді-горор, який зараз знаходиться в ранньому доступі. Він поєднує в собі дослідження, страх виживання, RPG елементи й стратегію в ретро-футуристичної постапокаліптичної антиутопії, де гравці беруть на себе роль контрактного працівника Компанії.

Новинка досить потужно вистрілила і вже має, 98% схвальних відгуків.

Наразі Lethal Company доступна тільки на PC. В магазині Steam вартість горору становить 225 гривень.

☝️ Читайте klap у Instagram і Telegram, а також підписуйтесь на канал у TikTok.

Джерело: X Flat2VR

Подiлитись

copy link icon
Підпишись на Youtube klap_ua

Посилання на першоджерело при використанні матеріалів klap є обов’язковим.

Співпраця – info@klap.com.ua

Instagram icontelegram icontelegram icon

© 2023 - 2024 klap. Всіх прав дотримано.