dark moonlight moon
Геймінг

Станіслав Максименко

5 місяців тому

copy link icon

Креативний директор Arrowhead планує повторити успіх FromSoftware

Очільник Arrowhead планує повторити успіх FromSoftware

Після приголомшливого успіху космічного шутеру Helldivers 2, продажі якого вже перевалили за позначку 12 мільйонів копій, творці гри почали активно будувати плани на майбутнє.

В нещодавньому інтерв'ю виданню GamesIndustry.biz колишній CEO, а наразі креативний директор Arrowhead Studios, Йохан Пілестедт порадів успіхам студії та поділився амбітними планами на майбутнє.

Іконка цитати

«Ми пишаємося тим, що ми незалежна студія. Побачимо, що чекає нас в майбутньому, але наразі ми не хочемо бути кимось придбаними», — підкреслив Пілестедт

Згодом додавши:

Іконка цитати

«Я хочу побачити, як високо ми можемо злетіти. І завдяки залученню Шамса (Шамс Джорджані — новий CEO Arrowhead,) ми маємо хороший потенціал для реалізації цього майбутнього перетворення на наступну From Software або Blizzard», — наголосив розробник

Такі заяви виглядають досить неоднозначно. Навіть зважаючи на швидкий розвиток Helldivers 2, новий генеральний директор Шамс Джорджані, визнає, що студії ще є над чим працювати.

Іконка цитати

Ми дійсно хочемо перетворити Arrowhead у флагманську студію, де люди, які хочуть створювати такі ігри, скажуть собі: "Я хочу працювати в Arrowhead". Коли ми виросли, ми дуже хотіли працювати в Blizzard, це було одне з місць, де ми мріяли працювати. Я думаю, у Arrowhead є потенціал для цього.

Іконка цитати

Ми не ведемо бізнес ради фінансової вигоди. Скромність і бажання просто створити відмінні ігри — єдина причина нашого існування зазначив Пілестедт

Нагадаємо, нещодавно Йохан Пілестедт, на фоні численних скарг від гравців, визнав, що останні оновлення Helldivers 2 могли занадто далеко зайти у питаннях балансування зброї.

☝️ Читайте klap у Instagram і Telegram, а також підписуйтесь на канал у TikTok.

Джерело: GamesIndustry.biz

Подiлитись

copy link icon
Підпишись на Youtube klap_ua

Посилання на першоджерело при використанні матеріалів klap є обов’язковим.

Співпраця – info@klap.com.ua

Instagram icontelegram icontelegram icon

© 2023 - 2024 klap. Всіх прав дотримано.