dark moonlight moon
Геймінг

Slavik Maksymenko

8 місяців тому

copy link icon

Ubisoft планує випустити шутер XDefiant до кінця березня

Ubisoft планує випустити шутер XDefiant до кінця березня

Французька компанія Ubisoft планує випустити свій новий командний шутер XDefiant вже наприкінці березня. Про це повідомляє ресурс Insider Gaming посилаючись на телефонну розмову Ubisoft присвячену прибуткам компанії.

Зазначається, що реліз XDefiant після багаторазових відкладень, відбудеться 31 березня 2024 року, з одночасним стартом «0 сезону».

З вікна очікуваного випуску гри минулого літа від команди було чути лише негативні новини, які були пов'язані з проблемами мережевого коду та стабільністю. Здається що команда розробників вирішила всі ці проблеми.

Іконка цитати

«XDefiant – це новий динамічний аренний шутер, в якому поєднуються видовищні перестрілки, персоналізація комплектів спорядження та спеціалізовані угруповання. В ньому гравці борються за домінування своєї команди на полі бою», — говориться в описі гри.

Нагадаємо, XDefiant був одним із найцікавіших шутерів, які з’явилися минулого року, гра проходила бета-тест, який залучив сотні тисяч гравців. Будучи інноваційним безкоштовним шутером, очікується, що він складе конкуренцію популярному The Finals.

XDefiant буде доступна на PC та консолях обох поколінь абсолютно безкоштовно. Однак, гра майже напевно матиме велику кількість платного контенту, включаючи лутбокси та бойовий пропуск.

☝️ Читайте klap у Instagram і Telegram, а також підписуйтесь на канал у TikTok.

Джерело: Insider Gaming

Подiлитись

copy link icon
Підпишись на Youtube klap_ua

Посилання на першоджерело при використанні матеріалів klap є обов’язковим.

Співпраця – info@klap.com.ua

Instagram icontelegram icontelegram icon

© 2023 - 2024 klap. Всіх прав дотримано.