dark moonlight moon
Геймінг

Slavik Maksymenko

рік тому

copy link icon

З'явився свіжий трейлер інтерактивного серіалу Silent Hill: Ascension

Silent Hill: Ascension

Японський видавець Konami та студія Genvid Entertainment представили прем'єрний трейлер інтерактивного серіалу Silent Hill: Ascension. Серіал створений у форматі CGI, тобто повністю створений за допомогою комп'ютерної графіки з інтерактивними елементами.

Silent Hill: Ascension — це інтерактивне шоу, в якому дії персонажів та перебіг сюжету залежать від голосування користувачів. Попередні серії можна подивитися будь-який зручний час.

Серіал розповідає про дві сім'ї, життя, яких тісно переплелися не самим радісним чином. Вони почали бачити болісні видіння стали, а згодом їх почали переслідувати жахливі монстри та члени загадкового культу.

Виживання кожного з персонажів у серіалі залежить від того, чи зможуть вони подолати свої темні та тяжкі минулі події. Під час перегляду Ascension глядачі прийматимуть рішення, які безпосередньо вплинуть на те, чи врятуються герої чи стануть жертвами «паранормальних явищ». Епізоди випускатимуться щотижня. За словами авторів шоу, навіть вони самі не знають, як завершиться проект.

Прем'єра шоу запланована на 31 жовтня, а нові епізоди випускатимуть щотижня. Серіал буде доступний на iOS, Android та десктопному браузері. Епізоди також будуть доступні через програму Sony Pictures Core, що підтримується на PlayStation, телевізорах Bravia та смартфонах Xperia.

☝️ Читайте klap у Instagram і Telegram, а також підписуйтесь на канал у TikTok.

Джерело: Konami | Genvid Entertainment

Подiлитись

copy link icon
Підпишись на Youtube klap_ua

Посилання на першоджерело при використанні матеріалів klap є обов’язковим.

Співпраця – info@klap.com.ua

Instagram icontelegram icontelegram icon

© 2023 - 2024 klap. Всіх прав дотримано.