dark moonlight moon
Геймінг

Максим Литвиненко

4 місяці тому

copy link icon

Call of Duty: Black Ops 6 — дата виходу, трейлер та подробиці

Call of Duty: Black Ops 6 — дата виходу, трейлер та подробиці

Дату релізу Call of Duty: Black Ops 6 оголосили на самому початку презентації Xbox Games Showcase 2024, яка відбулася ввечері 9 червня. Деталі про гру були представлені під час 25-хвилинного стріму Direct.

Офіційний трейлер Call of Duty: Black Ops 6

Call of Duty 6: Black Ops Direct - стрім

Події гри відбуваються в 1991 році, продовжуючи сюжет Black Ops 2. Гравці знову зустрінуть Рассела Адлера та Френка Вудса, які опинилися в нових умовах після подій Cold War.

Кампанія розгортатиметься після подій Cold War та Black Ops 2. Гравці дізнаються, що Вудс і його команда були змушені піти з ЦРУ через неправдиві звинувачення в зраді. Їм доведеться діяти на свій страх і ризик, без доступу до колишніх ресурсів.

Мультиплеєр поверне класичну систему Престижу з 10 рівнями та максимальним рівнем 55, після якого можна отримати Престиж Майстра на рівні 1000. Додано нову механіку всеспрямованого руху, що дозволяє гравцям бігати, ковзати та пірнати боком без втрати швидкості.

Гравці зможуть налаштовувати HUD та переміщувати віджети на екрані. У грі буде 16 нових карт на момент запуску, з яких 12 призначені для основного мультиплеєра, а 4 для режиму Strike.

Режим Зомбі продовжить сюжет Cold War, де доктор Пек намагається врятувати своїх старих товаришів. Гравці зіткнуться з новими типами зомбі та місіями, що продовжать сюжетні лінії попередніх ігор.

Call of Duty: Black Ops 6 обіцяє кампанію на рівні якісних блокбастерів, нову механіку руху та повернення класичних елементів у мультиплеєрі. Гра розширює межі серії, пропонуючи нові можливості та більш глибокий сюжет.

Call of Duty: Black Ops 6 вийде 25 жовтня 2024 року на ПК, PlayStation та Xbox, а також буде доступний у Game Pass з дня релізу.

Скріншоти Call of Duty: Black Ops 6
Скріншоти Call of Duty: Black Ops 6
Скріншоти Call of Duty: Black Ops 6
Скріншоти Call of Duty: Black Ops 6
Скріншоти Call of Duty: Black Ops 6

☝️ Читайте klap у Instagram і Telegram, а також підписуйтесь на канал у TikTok.

Джерело: Xbox Games Showcase

Подiлитись

copy link icon
Підпишись на Youtube klap_ua

Посилання на першоджерело при використанні матеріалів klap є обов’язковим.

Співпраця – info@klap.com.ua

Instagram icontelegram icontelegram icon

© 2023 - 2024 klap. Всіх прав дотримано.