dark moonlight moon
Геймінг

Максим Литвиненко

4 місяці тому

copy link icon

Xbox Games Showcase: S.T.A.L.K.E.R. 2, Fable та новий Doom.

9 червня відбулася презентація Xbox Games Showcase 2024. Під час заходу компанія Microsoft представила близько 30 ігор, серед яких S.T.A.L.K.E.R. 2, Doom, Fable та багато інших. Розповідаємо про всі гарячі анонси.

Call of Duty: Black Ops 6

Презентація Xbox Games Showcase 2024 розпочалася з великого трейлера кампанії Call of Duty: Black Ops 6. У ролику показали геймплейні кадри під «Firestarter» від Prodigy. Попередні замовлення на гру вже відкрито. Шутер стане доступним у Game Pass з дня релізу, про що нагадав глава Xbox Філ Спенсер.

Call of Duty: Black Ops 6 вийде 25 жовтня 2024 року. На сторінці гри в Steam вже з’явилися скріншоти та деталі.

DOOM: The Dark Ages

Наступна гра Doom перенесе гравців у світ темного фентезі. Студія id Software офіційно представила нову частину серії, яка отримала назву Doom: The Dark Ages. Як випливає з назви, гра повертає франшизу до середньовічної ери, де головний герой знищує ворогів у фентезійному світі. Гра виглядає настільки ж жорстокою та кривавою, як і завжди. До того ж у грі можна буде літати на чомусь на кшталт кіберпанкового дракона.

Реліз Doom: The Dark Ages заплановано на 2025 рік. Гра вийде на Xbox (включаючи Game Pass), PC та PS5.

State of Decay 3

Фанати State of Decay нарешті дочекалися. Microsoft оголосила про вихід State of Decay 3 під час Xbox Games Showcase. Дата релізу поки що невідома, але Undead Labs вперше повідомила, що гра перебуває на ранніх стадіях розробки, ще у 2020 році.

Dragon Age: The Veilguard

Перший повноцінний трейлер наступної частини Dragon Age. Гра вийде восени 2024 року. Візуально виглядає слабувато та трохи дивно. Чекаємо на більше новин.

Starfield

Науково-фантастичний всесвіт Bethesda незабаром стане ще більшим. Bethesda нарешті представила Shattered Space, перше велике доповнення до Starfield, яке виходить майже через рік після дебюту RPG. Згідно з першим трейлером, доповнення має набагато темніший тон, ніж основна кампанія Starfield. Дата виходу поки не розкрита, але реліз запланований на 2024 рік.

Fallout 76

Ігри Fallout отримали великий приріст популярності після виходу серіалу, і Fallout 76 готовий скористатися цим з наступним великим розширенням. Воно називається Skyline Valley і вперше розширює карту гри, вводячи новий регіон Шенандоа на півдні.

Трейлер розширення вже доступний, а Skyline Valley виходить 12 червня. Крім того, трейлер натякнув на ще одну довгоочікувану функцію, яка з'явиться в грі на початку 2025 року.

Clair Obscur: Expedition 33

Новий трейлер дебютного проєкту від студії SandFall Interactive - Clair Obscur: Expedition 33. Гравці будуть керувати експедицією яка відправляється в велику мандрівку. Реліз гри відбудеться у 2025 році.

South of Midnight

Перший трейлер з ігровим процесом нового фентезійного проєкту від Compulsion Games, розробників We Happy Few — South of Midnight. Реліз гри чекаємо у 2025 році на ПК та Xbox Series X|S.

World of Warcraft

Наступна фаза World of Warcraft розпочинається незабаром. Microsoft оголосила, що наступне розширення для MMO під назвою The War Within, яке відкриває нову велику арку для гри, вийде 26 серпня. Компанія представила класичний кінематографічний трейлер.

Metal Gear Solid: Snake Eater

Konami показала геймплейний трейлер ремейка Metal Gear Solid: Snake Eater, але дату релізу поки що не назвали.

Sea of Thieves

Rare представила новий сезон (13) для Sea of Thieves. Він стартує 25 липня.

Flintlock: The Siege of Dawn

Новий геймплейний трейлер від студії A44, творців Ashen. Студія представила вибуховий Souls-lite, де боги та зброя зійдуться в битві за майбутнє людства.

Дата релізу - 18 липня. Сторінка гри вже доступна в Steam.

Age of Mythology: Retold

Age of Mythology: Retold, яка виступає як остаточна версія класичної стратегії в реальному часі, нарешті отримала дату релізу: гра вийде на PC та Xbox 4 вересня.

Perfect Dark

Представлено перший повноцінний геймплейний трейлер стелс-шутера Perfect Dark. Дата релізу гри поки не названа, але сторінка гри вже з'явилася в Steam.

У недалекому майбутньому Землю вразить низка глобальних катастроф, що призведуть до майже повного знищення екосистем по всьому світу. Джоанна Дарк, елітна агентка компанії dataDyne, полює на найбільш розшукуваного злочинця у світі, Деніела Каррінгтона, щоб розкрити таємниці технологічних проривів, які можуть загрожувати життям мільйонів людей.

Diablo IV

Пекло розширюється цієї осені. Наступне велике розширення для Diablo IV, Vessel of Hatred, тепер має дату виходу: 8 жовтня 2024 року. Природно, новину супроводжує темний і похмурий кінематографічний трейлер.

У DLC додадуть новий клас, якого раніше не було в серії, новий регіон та інший контент.

Fable

Microsoft офіційно оголосила дату випуску нової гри Fable, яка запланована на 2025 рік. Після трейлера на тогорічний літній презентації Xbox сьогодні було показано перший геймплей.

Нові кадри здебільшого зосереджені на персонажах та сюжеті фентезі-гри. Fable буде зосереджена на герої, на ім'я Гамфрі, якого «будуть змушувати повернутися з пенсії, коли таємнича фігура з його минулого загрожуватиме самому існуванню Альбіону». Виглядає так, що вибір знову буде відігравати важливу роль у грі, хоча поки що не було розкрито багато конкретних деталей.

FragPunk: Official World

Анонсований трейлер командного PvP-шутера, в якому гравці будуть змагатися у форматі «5 на 5» та використовувати різні карти для посилення. Ці ж карти будуть змінювати ігровий процес і встановлювати правила раундів.

Реліз запланований на 2025 рік.

Mixtape

Дебютний трейлер пригоди про трьох друзів, які вирушають у спільну пригоду в останній день навчання в школі. Трейлер зосереджений на сюжеті гри, а також показує геймплейні елементи. Сторінка гри вже доступна в Steam.

Реліз запланований на 2025 рік.

Life is Strange: Double Exposure

Зірка оригінальної Life is Strange повертається в новому надприродному детективі під назвою Double Exposure. Гра передбачає розслідування злочину у двох різних часових лініях. Реліз відбудеться 29 жовтня.

Indiana Jones and the Great Circle

Ще один погляд на нову гру про Індіану Джонса. У гри від Bethesda все ще немає офіційної дати релізу, але сьогодні під час Xbox Games Showcase ми отримали ще більше деталей. За словами джерел, знайомих з планами Bethesda, Indiana Jones and the Great Circle наразі планують випустити в грудні. У трейлері багато геймплейних моментів.

WUCHANG: Fallen Feathers

Новий трейлер екшен-RPG WUCHANG: Fallen Feathers, дія якої відбувається в землі Шу за часів темної та неспокійної пізньої династії Мін, де вирують супротивні фракції та таємнича хвороба, що породжує монстрів. Реліз гри запланований на 2025 рік.

Avowed

Ще один погляд на Avowed, реліз якої відбудеться у 2024 році. На презентації Xbox Games Showcase від Microsoft було багато анонсів із датами випуску, але точної дати виходу Avowed ми досі не отримали. Відомо, що гра від Obsidian, яка є першою RPG від першої особи, вийде у 2024 році. Минулого року ми отримали перший погляд на Avowed і обіцянку запуску у 2024 році, і сьогодні ми отримуємо те ж саме підтвердження.

Atomfall

Постапокаліптичний survival-екшен вийде у 2025 році на ПК та консолях. Події гри розгортатимуться у Великобританії. Країна постраждала під час ядерної війни.

Assassin's Creed Shadows

Короткий тизер Assassin’s Creed Shadows. Глядачам показали невеликий фрагмент гри, але не варто хвилюватися: більш детальний огляд буде представлений на презентації Ubisoft Forward, яка відбудеться сьогодні. Реліз гри запланований на 15 листопада 2024 року.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Довгоочікуваний показ одного з найочікуваніших проєктів для гравців, особливо геймерів з України. GSC Gameworld представила новий трейлер своєї гри, який включає кат-сцени, ігровий процес і, що найцікавіше, українською мовою! Сторінка гри в Steam.

Реліз гри відбудеться 5 вересня 2024 року.

Gears of War: E-Day

Microsoft представила нову частину науково-фантастичного шутера: Gears of War E-Day. Гру розробляє студія The Coalition, внутрішня студія Xbox, яка спеціалізується на всьому, що стосується Gears. Гра поки не має дати релізу, але вже відомо, що вона створюється на Unreal Engine 5.

Анонс-трейлер нагадує класичну рекламу "Mad World" для оригінальної Gears. Відповідно, події E-Day відбуваються за 14 років до першої гри серії Gears і розповідають історію першої появи Локустів на Сері.

Головним героєм знову стане Маркус Фенікс.

☝️ Читайте klap у Instagram і Telegram, а також підписуйтесь на канал у TikTok.

Джерело: Xbox Games Showcase - Xbox

Подiлитись

copy link icon
Підпишись на Youtube klap_ua

Посилання на першоджерело при використанні матеріалів klap є обов’язковим.

Співпраця – info@klap.com.ua

Instagram icontelegram icontelegram icon

© 2023 - 2024 klap. Всіх прав дотримано.