dark moonlight moon
Геймінг

Максим Литвиненко

4 місяці тому

copy link icon

Summer Game Fest 2024: Усі найважливіші анонси

Після місяців тизерів та спекуляцій, Summer Game Fest нарешті розпочався, відкриваючи вікенд, наповнений цікавих анонсів. Хоча цей захід здебільшого є рекламною платформою для індустрії відеоігор, заповнюючи маркетингову порожнину, що залишилася після E3, Summer Game Fest отримав власний рекламний ролик, нагадуючи нам, які ігри очікувати.

Основна презентація відбулася 8 червня і включала кілька великих анонсів. Подивимось на найголовніші з них.

Lego Horizon Adventures

Lego-версія постапокаліптичного майбутнього з всесвіту Horizon. Гра виглядає як весела пригодницька гра, що розгортається у світі Horizon. У грі буде багато будівництва, а також кооперативний режим і безліч кумедних жартів, які так характерні для багатьох відеоігор від Lego.

Neva

Вперше представлена минулого року, Neva є продовженням пригодницької гри Gris. Нова гра виглядає так само красиво і додає супутника – вовка. Вона буде доступна на Switch, PS5, Xbox та PC. Гра дещо нагадує іншу гру – Endling - Extinction is Forever.

No More Room in Hell 2

Інтенсивна та лякаюча кооперативна гра, яка занурює гравців у темні зони, заповнені зомбі. Як рятувальник, вам доведеться виживати, збирати ресурси, накопичувати запаси та виконувати місії. Кожного разу досвід буде іншим завдяки постійно мінливому середовищу.

Гра підтримує кооперативний режим до 8 гравців та має величезні мапи.

Harry Potter: Quidditch Champions

Quidditch: Champions виходить на ПК та консолі 3 вересня. Гра, вперше анонсована минулого року, дозволить грати як в соло, так і з друзями, змагаючись на мітлах та набираючи очки для своєї команди. Вона буде доступна на ПК, PS5, Xbox Series X | S та Nintendo Switch за $29.99.

Star Wars Outlaws

Ubisoft показала новий трейлер, водночас пообіцяла розкрити ще більше деталей і новий геймплей на Ubisoft Forward. Реліз гри відбудеться 30 серпня.

Civilization VII

Нарешті дочекалися: нова частина Civilization офіційно анонсована. Сам Сід Меєр оголосив про Civilization 7 — першу нову гру в серії стратегій з 2016 року. Хоча ми не отримали жодних реальних деталей чи геймплею, нам показали дуже короткий тизер. Єдине, що ми знаємо напевно: гра вийде не раніше 2025 року. Вона буде доступна на різних платформах, зокрема на PC, PlayStation, Xbox та Switch.

Black Myth: Wukong

Game Science представили новий трейлер свого проєкту, заснованого на класичному романі «Подорож на Захід» — Black Myth: Wukong. Хоча трейлер не містив багато геймплею, він показав, як Король Мавп витягує свою знакову зброю з вуха.

Black Myth: Wukong виходить 20 серпня на PC, Xbox і PlayStation.

Batman: Arkham Shadow

Опубліковано сюжетний трейлер майбутньої VR-гри із серії Batman: Arkham. Реліз екшену відбудеться виключно на Meta Quest 3.

Delta Force: Hawk Ops

Опубліковано трейлер майбутнього умовно-безкоштовного шутера з класичної серії Delta Force. У ролику можна побачити багато кадрів ігрового процесу. Дата релізу поки що невідома, але альфа-тестування гри починається в липні цього року.

Warhammer 40,000: Space Marine 2

Новий, але короткий трейлер від Saber Interactive. Дата релізу Space Marine 2 – 9 вересня 2024 року.

Bloomhouse games

Відома компанія анонсувала серію моторошних ігор для ПК, консолей і мобільних пристроїв. Компанія співпрацює з різними незалежними студіями, які створюють ігри в різних жанрах.

Deer & Boy

Кінематографічний платформер розповідає про пригоди хлопчика, який має несподіваного супутника у вигляді оленя. Вони мандрують разом і стикаються із надприродними явищами.

Kingdom Come: Deliverance II

Під час презентації був продемонстрований геймплейний трейлер рольового екшену від Warhorse Studios. Гра вийде у 2024 році, але поки що без точної дати релізу.

Unknown 9: Awakening

Новий проєкт від студії Reflector Entertainment. Харуна, наділена унікальною здатністю проникати у таємничий вимір, що накладається на наш. У пошуках прихованих знань вона повинна опанувати зв'язок з іншим виміром і використовувати його сили.

Dune: Awakening

Розробники великої survival-MMO представили кінематографічний трейлер гри та оголосили, що геймплей покажуть на презентації Gamescom у серпні. В трейлері згадуються персонажі з фільмів.

Alan Wake 2

Remedy нарешті розкриває подробиці першого доповнення для Alan Wake 2, яким дражнили з минулого місяця. Доповнення називається Night Springs, складається з трьох епізодів та виходить вже завтра.

Monster Hunter Wilds

Лише через тиждень після показу нового трейлера на State of Play від Sony, Capcom представила ще більше матеріалу з майбутньої гри Monster Hunter Wilds у набагато драматичнішому кліпі. На жаль, шанувальникам Monster Hunter доведеться почекати, оскільки реліз гри запланований на 2025 рік.

Phantom Blade Zero

Заключний трейлер події від студії S-Game. Творці представили геймплейний трейлер свого динамічного екшену. Демоверсію гри почнуть демонструвати на різних виставках вже у 2024 році. Дата релізу поки що не оголошена.

Цікаві оновлення до існуючих проєктів:

Valorant

Тактичний шутер Valorant від Riot з моменту свого запуску у 2020 році був ексклюзивом для ПК — але це скоро зміниться. Розробник нарешті надав деякі деталі про консольну версію гри, яка буде доступна в обмеженій бета-версії на PS5 і Xbox Series X / S, починаючи з 14 червня.

The Finals

Embark Studios випустила трейлер третього сезону свого умовно-безкоштовного шутера The Finals. Новий сезон стартує вже 13 червня.

New World: Aeternum

У новій версії New World: Aeternum гравці вирушають на таємничий острів «Етернум» під час заходу епохи великих географічних відкриттів. Гра включає базову версію New World, розширення Rise of the Angry Earth та всі оновлення, такі як Brimstone Sands.

Вихід гри запланований на 15 жовтня для PC, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Palworld

Велике оновлення для популярного проєкту вийде 27 червня. Творці додають новий острів, де гравці зможуть зустріти більше різноманітних палів.

☝️ Читайте klap у Instagram і Telegram, а також підписуйтесь на канал у TikTok.

Джерело: Summer Game Fest 2024

Подiлитись

copy link icon
Підпишись на Youtube klap_ua

Посилання на першоджерело при використанні матеріалів klap є обов’язковим.

Співпраця – info@klap.com.ua

Instagram icontelegram icontelegram icon

© 2023 - 2024 klap. Всіх прав дотримано.