dark moonlight moon
Геймінг

Станіслав Максименко

6 місяців тому

copy link icon

Ubisoft анонсувала стрес-тест шутера XDefiant та знову перенесла гру

Ubisoft анонсувала стрес-тест шутера XDefiant та знову перенесла гру

Ubisoft у своїх соцмережах оголосила про майбутній старт 12-годинного тестування свого нового шутера XDefiant. Також студія в черговий раз перенесла реліз гри, який був запланований на березень цього року.

Повідомлення Ubisoft про стрес-тест гриПовідомлення Ubisoft про стрес-тест гри

Іконка цитати

«Ми завершуємо підготовку до 12-годинного тестового сеансу сервера, який проходитиме по всьому світу на PS5, Xbox Series X|S і ПК. Мета цього тесту — навантажити наші сервери та отримати важливі дані, щоб підготувати нас до запуску. Ось тут нам потрібна ваша допомога, щоб максимально перевірити наші сервери! Як завжди, для нас важливий відгук про ваш досвід», – йдеться в повідомленні.

Розробники зазначили, що після проведення цього тесту, вони визначать дату релізу і розкажуть більше подробиць гри та контент, який XDefiant може пропонувати у майбутньому.

Днями ЗМІ також повідомляли про внутрішню боротьбу в студії Ubisoft San Franciso, яка розроблює XDefiant. Вона включала токсичну атмосферу, кризу та роки затримок. Зазначається, що гра пропустить свій крайній термін у четвертому кварталі 2023 року, очікується, що розробники проведуть публічне стрес-тестування серверів.

Нагадаємо, XDefiant був одним із найцікавіших шутерів, які з’явилися минулого року, гра проходила бета-тест, який залучив сотні тисяч гравців. Являючись інноваційним безплатним шутером, очікується, що він складе конкуренцію популярному The Finals.

XDefiant планують випустити на PC та консолях обох поколінь. Проєкт наразі не має дати релізу.

☝️ Читайте klap у Instagram і Telegram, а також підписуйтесь на канал у TikTok.

Джерело: Insider Gaming

Подiлитись

copy link icon
Підпишись на Youtube klap_ua

Посилання на першоджерело при використанні матеріалів klap є обов’язковим.

Співпраця – info@klap.com.ua

Instagram icontelegram icontelegram icon

© 2023 - 2024 klap. Всіх прав дотримано.