dark moonlight moon
Кіно

Дарія Михайленко

8 днів тому

«Король Талси», «Емілі в Парижі», «Пінгвін» — кращі серіали вересня

У перший місяць осені стрімінгові платформи активно працюють не тільки над новини серіалами, а й над продовженнями. Звісно, не від усіх новинок відчувається той самий осінній вайб, проте повірте, моторошних шоу, як для початку осені, вам цілком вистачить.

«Король Талси», «Емілі в Парижі», «Пінгвін» — кращі серіали вересня

Вбивства, застосування магії, живі мерці, крадіжки та безглуздий одяг. А ж мурахи пішли по шкірі. Як вам такий мікс? У нашій новій добірці розповімо про найцікавіші шоу вересня та чому їх потрібно додати до свого списку серіалів осені.

«Повільні коні»

4 вересня на Apple TV+ відбудеться реліз 4 сезону серіалу «Повільні коні» знятий за мотивами однойменного роману Міка Херрона.

Ця історія розповідає про шпигуна з МІ5, якого було заслано до адміністративного відділу «Повільні коні». Тут він разом з іншими «покараними-агентами» змушений виконувати нудні завдання від нового керівника, який тільки й чекає, щоб вони самі звільнилися через безвихідь. Однак, невдовзі співробітники відділу опиняються втягнуті в небезпечну авантюру, затіяну в головному управлінні МІ5.

Перший сезон налічуватиме 6 епізодів. Перші два вийдуть одночасно, а решта — щотижня з фіналом 1 жовтня.

«Ніч бою: пограбування на мільйон доларів»

Мінісеріал «Ніч бою: пограбування на мільйон доларів» від Peacock, заснований на однойменному подкасті, який вийшов у 2020 році. Він розповідає про ніч 1970 року, коли легендарний боксер Мухаммед Алі тріумфально повернувся у світ боксу, перемагаючи Джеррі Куоррі. Пізніше тієї ж ночі сотні людей були пограбовані на його вечірці в результаті масового збройного пограбування, яке пізніше стане одним з найбільших злочинів у штаті.

«Чудова пара»

Того ж дня на Netflix стартує детективна драма «Чудова пара», заснована на однойменному романі Елін Гільдербранд, з неперевершеною Ніколь Кідман у головній ролі.

У центрі сюжету – Амелія, яка має намір вийти заміж за спадкоємця багатої та впливової родини. Приїхавши на острів Нантакет, де живуть її майбутні родичі, героїня стикається з неприязню з боку матері сімейства – письменниці Грір Гаррісон Вінбері, яка категорично не схвалює союз молодої пари. Проте, в день весілля у водах гавані знаходять мертве тіло нареченої, а всі причетні до свята стають підозрюваними. Мінісеріал складатиметься з шести епізодів, які вийдуть одночасно.

«LEGO Зоряні війни: Відбудуй галактику»

13 вересня на Disney+ вийде анімаційний мінісеріал, заснований на серії іграшок Lego Star Wars, які, своєю чергою, базуються на культовій франшизі.

Після того, як хлопчик, на ім’я Сіг Гріблінг знайшов стародавню реліквію, здатну переписувати реальність, він намагається знайти розв'язання проблеми змін за допомогою невловимого джедая, про якого всі забули.

«Емілі в Парижі»

Перша частина 4 сезону серіалу «Емілі в Парижі» дала глядачам більше запитань, ніж відповідей. Ми знаємо, як очікування виснажує, проте залишилось ще трохи, адже 12 вересня на Netflix вийде друга частина безглуздого, але дуже красивого 4 сезону серіалу.

Як ми вже зазначали, американка Емілі, яка живе і працює в Парижі, продовжує намагання розібратися у стосунках з французьким шеф-кухарем Габріелем та британським банкіром Алфі. Одночасно особисті проблеми Емілі знову втручаються в її роботу. Також, є чутки, що вона потрапить до Риму, де у неї, можливо, з'явиться нове романтичне захоплення.

Продовження налічуватиме 5 серій, які вийдуть одночасно. Нагадаємо, що реліз першої частини відбувся 12 серпня і теж має 5 епізодів.

«Король Талси»

15 вересня на Paramount стартує 2 сезон серіалу «Король Талси» із Сильвестром Сталлоне у головній ролі. У центрі подій знаходиться Двайт Манфреді, один з ватажків нью-йоркської мафії. Він тільки-но відбув 25-річний термін ув’язнення, але замість винагороди за вірність босу та його роботу, Двайта відправляють до містечка в іншому штаті — Талси.

На новому місці 75-річний мафіозі має облаштувати новий осередок злочинної організації. Проте він має інший намір — створити власну кримінальну імперію. Захопливе продовження серіалу налічуватиме 10 епізодів, які виходитимуть щотижня.

«Це все Аґата»

Останнім часом стрічки кіностудії Marvel мають не такий шалений успіх, як за часів «Месників». Що ж, подивимось, що нам покаже новинка від Disney+ «Це все Аґата».

У центрі сюжету цього мінісеріалу з кіновсесвіту Marvel – могутня відьма Аґата Гаркнесс, яку ви, ймовірно, бачили у шоу «ВандаВіжен». Після фінальної сутички з Вандою Максімофф чаклунка втрачає свої сили та забуває хто вона така. Коли ж за допомогою іншої відьми вона поступово повертає свої спогади, Аґата вирішує зібрати новий ковен з досить колоритних персонажів. Перші дві серії вийдуть одночасно 18 вересня, а інші 7 — щотижня.

«Пінгвін»

Що ж, про Marvel сказали, однак як не згадати новинку від DC? Одразу на наступний день після прем'єри «Аґати», 19 вересня на Max виходить мінісеріал «Пінгвін», знятий за мотивами коміксів. Події розгортаються через тиждень після подій фільму «Бетмен» Метта Рівза 2022 року. Шоу розповість про прихід Освальда «Оза» Кобблпота (Пінгвіна) до влади в злочинному світі Готем-Сіті після усунення Кармайна Фальконе.

Перший сезон мінісеріалу складатиметься з восьми епізодів, які виходитимуть щотижня з фіналом 10 листопада цього року.

«Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів»

Серед мінісеріалів ми все ж знайшли захопливу кримінальну драму, зняту на основі реальних подій. Вона розповідає історію братів Менендесів, яких було засуджено за жорстоке вбивство власних батьків у Беверлі-Гіллз у 1989 році.

Телесеріал є другою частиною антології «Чудовиська» від Раяна Мерфі та Яна Бреннана. Раніше вони працювали над шоу «Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера». Прем’єра другого сезону запланована на 19 вересня на Netflix і налічуватиме 9 епізодів, які вийдуть одночасно.

«Сутінки богів»

Третім шоу, яке також вийде 19 вересня на Netflix стане анімаційний фентезі «Сутінки богів», шоуранером якого став Зак Снайдер.

Сюжет новинки базується на скандинавській міфології. У невеличкому поселенні король Лейф і королева Сіґрід збираються святкувати весілля. Проте після трагедії на власному світі, королева об’єднує зусилля з провидцем і гномом та вирушає у далеку подорож, щоб знайти винуватця і нещадно помстись за свого чоловіка.

«Ходячі мерці» — «Ходячі мерці: Деріл Діксон»

Останньою прем'єрою вересня стане другий сезон одного зі спін-оффів шоу каналу AMC «Ходячі мерці» — «Ходячі мерці: Деріл Діксон». Продовження має на меті возз’єднати на екрані персонажів Нормана Рідуса та Мелісси Мак-Брайд — Деріла Діксона і Керол Пелетьє.

Відмінний мисливець і досвідчений слідопит Деріл Діксон раптово опиняється у Франції, проте мандри Європою не входять до його планів, тому він намагається якнайшвидше знайти спосіб повернення до рідної Америки. Вирушивши в дорогу, головний герой прибуває в жіночий монастир, де монахині відбиваються як від зомбі, так і від воєнізованих формувань, які нападають на сільські регіони Франції.

У другому сезоні їм обом доведеться протистояти старим демонам, оскільки Керол продовжує свої пошуки, а Дерілу важко прийняти рішення залишитися. Реліз 2 сезону заплановано на 29 вересня і налічуватиме шість епізодів, які виходитимуть щотижня.

☝️ Читайте klap у Instagram і Telegram, а також підписуйтесь на канал у TikTok

copy link icon

Посилання на першоджерело при використанні матеріалів klap є обов’язковим.

Співпраця – info@klap.com.ua

Instagram icontelegram icontelegram icon

© 2023 - 2024 klap. Всіх прав дотримано.